ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη, αλλά μεγάλος ο κίνδυνος για παίκτες και χόρτο! (PRESSARIS-photos)

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη, αλλά μεγάλος ο κίνδυνος για παίκτες και χόρτο!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος του Κλεάνθης Βικελίδης. Από νωρίς το πρωί καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από την ΠΑΕ Άρης ούτως ώστε να καθαριστεί το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι χιονίζει από χθες το πρωί στην Θεσσαλονίκη. 

Βέβαια, το χιόνι συνεχίζει να πέφτει μέχρι αυτήν την ώρα και όπως καταγράφει ο φακός του PRESSARIS, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι αυτή που θα επιτρέψει να παιχθεί ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παικτών, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο που κινδυνεύει με μεγάλη ζημιά.

Σε περίπτωση που ο διαιτητής Βάτσιος κρίνει ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, ο αγώνας θα αναβληθεί για αύριο την ίδια ώρα (15:00).

Με βάση τα τωρινά δεδομένα και την πρόγνωση που κάνει λόγο για χιονόπτωση ως το βράδυ ο κίνδυνος αναβολής από τον διαιτητή Βάτσιο είναι αρκετά πιθανός αφού σε ενδεχόμενη διεξαγωγή του αγώνα τίθεται θέμα με την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων καθώς και πολύ σοβαρός κίνδυνος να υποστεί μεγάλη ζημιά ο χλοοτάπητας. Ήδη έχει ενημερωθεί η λίγκα και περιμένουμε την απόφαση από τον διαιτητή.

Δείτε εδώ εικόνες:

To Top