Υπεύθυνος για την περσινή «σφαγή» στο «Καραϊσκάκη» ο Μήτσιος (video)

Πολύ καλά θυμούνται στον Άρη τα «κατορθώματα» του Χρήστου Μήτσιου, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο ίδιος διαιτητής είχε υποχρεώσει τους «κίτρινους» σε ήττα με το… έτσι θέλω από τον Ολυμπιακό (1-0), πέρσι τον Οκτώβριο στο «Καραϊσκάκη».

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Ηπείρου είχε κάνει… ό,τι περνούσε από την σφυρίχτρα του για να πάρει άλλη μια νίκη ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην αναμέτρηση που είχε γίνει στον Πειραιά στις 24 Οκτωβρίου 2010, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αλμπέρτ Ριέρα άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» μόλις στο 2′ και στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μήτσιος: Στο 13′ αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη, σε καταφανέστατη ανατροπή του Ρουίς από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ωστόσο έδειξε περισσότερη ευαισθησία υπέρ των γηπεδούχων στο 29′, όταν ο Ντουντού ανατράπηκε στην περιοχή από τον Φατί. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ιμπαγάσα, αλλά αστόχησε.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 32′, ήταν η σειρά του βοηθού να «ντυθεί» υπερασπιστής του Ολυμπιακού, ακυρώνοντας ως οφσάιντ το γκολ του Ρουίς, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φατί.

Και επειδή όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά, στο 55′ ο Ηπειρώτης διαιτητής «χάρισε» τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέκοψε με φάουλ τον Κάλβο ενώ εκείνος έβγαινε στην αντεπίθεση!

Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» ο Μήτσιος και οι βοηθοί του θα έχουν καλύτερη ορατότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου…

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα, που σημαδεύτηκε από τα διαιτητικά λάθη του Μήτσιου:
{youtube}r4tnbgj54vc|640|360|1{/youtube}

To Top