Υποβιβάζονται δύο, ο τρίτος δίνει μπαράζ

Δύο ομάδες από την Σουπερλίγκα υποβιβάζονται απευθείας και η τρίτη θα δώσει μπαράζ με την τρίτη ομάδα της Football League. Αυτή είναι “σολομώντεια λύση” που προκρίθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Στην συνεδρίαση της Football League υπερψηφίστηκε η πρόταση για υποβιβασμό και προβιβασμό δύο ομάδων από τις δύο κατηγορίες και ο τρίτος καλύτερος της Football League με τον τρίτο χειρότερο της Σουπερλίγκα θα δώσουν μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς αν ο χαμένος του μπαράζ προέρχεται από τη Football League, θα εισπράξει ένα ποσό που θα συμφωνηθεί. Αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό που θα έπαιρνε ο υποβιβασμένος από τη Super League.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Όπως μετέδωσε η mikriliga.com:

“Στην ψηφοφορία που στήθηκε για τη λήψη απόφασης, συμμετείχαν οι 18 από τις 28 συνολικά. Από αυτές, οι 13 ψήφισαν υπέρ, οι άλλες έξι κατά, ενώ υπήρξε κι ένα λευκό.

Αρνητικές ήταν οι Ηρακλής, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, λευκό έριξε ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ θετικές ήταν οι Πιερικός, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Γαζώρου, ΑΟ Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων και Απόλλων 1926. Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου απείχε από τη Συνεδρίαση”!

 

 

 

To Top