ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπογράφει και πιάνει δουλειά στον Άρη ο Ένινγκ

Υπογράφει και πιάνει δουλειά στον Άρη ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός μετά από την 48ωρη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη περιμένει την σημερινή προπόνηση για να ξεκινήσει την δουλειά του, περνώντας σταδιακά κομμάτια της δικής του φιλοσοφίας ώστε να κάνει τον Άρη να λειτουργεί με τις δικές του αρχές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και μετά θα σηκώσει μανίκια…  “Θα περάσω στην ομάδα αυτά που θέλω σταδιακά για να είναι ομαλή η μετάβαση”, ήταν τα λόγια του Ένινγκ σε Χαριστέα και Τερζή, ενώ πρόσθεσε πως “το ρόστερ είναι πολύ καλό και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 53χρονος προπονητής συναντήθηκε και χθες με τον Άγγελο Χαριστέα αλλά και με τον Απόστολο Τερζή, με τους δύο τελευταίους να τον ενημερώνουν πλήρως για τα δεδομένα στον Άρη.

Ακόμα ο Γερμανός προπονητής συναντήθηκε με όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, ενώ Χαριστέας και Τερζής αναφέρθηκαν σε όλα όσα αφορούν την ομάδα: για κάθε παίκτη ξεχωριστά, για αδυναμίες και θετικά σημεία, για όλα τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ενώ έγινε και ανάλυση του παιχνιδιού μέσω βίντεο από φετινά παιχνίδια!

Ο Ενινγκ είχε ήδη μια εικόνα γιατί παρακολούθησε σχεδόν όλα τα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Έχει δει συγκεκριμένα πράγματα και έχει μια εικόνα για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ.

To Top