Υπογράφεται η χορηγία από τον ΟΠΑΠ

Στην διάρκεια της αυριανής ημέρας ο Άρης και οι άλλες ομάδες της βόρειας Ελλάδας (ΠΑΟΚ, Καβάλα, ΚΑΟΔ) θα υπογράψουν την συμφωνία χορηγίας του ΕΣΑΚΕ με τον ΟΠΑΠ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την υπογραφή της χορογίας θα διαθέσει ο Οργανισμός άμεσα 850.000 ευρώ. Τα ετήσια έσοδα από αυτή την συμφωνία θα ανέλθουν στα 400.000 ευρώ για τις 11 ομάδες.

Ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης αναμένεται αύριο να πάει στην Καβάλα για να πάρει τις υπογραφές της Καβάλας και του ΚΑΟΔ και στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές του Άρη και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα αναμένεται να εισπράξει περίπου 400.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να αυξηθεί στη διάρκεια της χρονιάς βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων – αγωνιστικών και όχι μόνο – που έχει θέσει ο Οργανισμός.

Οι κίτρινοι εκτός από τα συγκεκριμένα έσοδα περιμένουν απάντηση από τον ΟΠΑΠ και για χορηγία φανέλας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ στην διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για διαφήμιση στη φανέλα της ομάδας, όμως προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη.

To Top