ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποψήφιος ο Γκάλης για άλλη μια χρονιά στο Hall Of Fame!

Για άλλη μία χρονιά ο Νίκος Γκάλης συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για την ένταξή τους στο Hall of Fame. Ποιοι είναι οι 13 αντίπαλοί του στην κατηγορία των διεθνών παικτών.

Το 2013 επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων να εισέρθουν στο Hall of Fame του μπάσκετ, ωστόσο “ηττήθηκε” από τον Όσκαρ Σμιντ. Το 2014 ο εκλεκτός για την κατηγορία των “διεθνών” παικτών ήταν ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ενώ το 2015 ακολούθησε ο Λίντσεϊ Γκέιζ και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιάο Μινγκ. Μήπως τελικά το 2017 είναι η χρονιά του “Γκάνγκστερ”;

Ο Νίκος Γκάλης θα κλείσει μέσα στο νέο έτος (στις 23 Ιουλίου συγκεκριμένα) τα 60 του χρόνια και όπως συμβαίνει την τελευταία τετραετία, έτσι και του χρόνου θα είναι υποψήφιος για την “class 2017” του Hall of Fame του Σπρίνγκφιλντ! Το “μουσείο” του μπάσκετ δημοσίευσε τις αναλυτικές λίστες με όλους τους υποψήφιους και το όνομα του Ελληνα “θρύλου” συγκαταλέγεται και φέτος στην κατηγορία “international”, τους παίκτες δηλαδή που προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ.

Οι αντίπαλοι του Γκάλη στην κατηγορία των “διεθνών παικτών” είναι οι εξής 13: Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Βλάντε Ντίβατς, Σέμεν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Τόνι Κούκοτς, Μάρκος Λέιτε, Αλντο Οσόλα, Αμάουρι Πάσος, Ντίνο Ράτζα, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top