ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χρυσή» η «κιτρινόμαυρη» τζουντόκα

Η τζουντόκα του Άρη, Αικατερίνη Ματουσίδη, αγωνιζόμενη στα -52 κιλά κορασίδων β΄, κατάφερε για άλλη μία φορά ν΄ ανέβει στο βάθρο των νικητών, χαρίζοντας στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο το χρυσό μετάλλιο, ενώ μας έκανε όλους περήφανους για την επιτυχία και την εξέλιξή της!

Συγκεκριμένα, η Ματουσίδη κατέβηκε για πρώτη φορά σε αγώνες πέρυσι τον Νοέμβριο στο Panionios Cup και μέσα σ΄ ένα χρόνο κατάφερε να βάλει στη συλλογή της αργυρά και χάλκινα μετάλλια στα διεθνή τουρνουά που διοργανώθηκαν.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν το το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 18/12/2016 στο διεθνές τουρνουά «Μιθριδάτης Cup».

Οι επιτυχίες της «κιτρινόμαυρης» τζουντόκα, πέραν του ότι κάνουν ιδιαίτερα περήφανους τους ανθρώπους του τζούντο του Άρη, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά τα αποτελέσματα της χρόνιας συλλογικής προσπάθειας του συλλόγου, των προπονητών και των γονιών για άνοδο και πρόοδο των παιδιών μας!

Στον Α.Σ. Άρη δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι και έτοιμοι να συνεχίσου ν με ακόμη περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη υπομονή από τη νέα χρονιά που έρχεται.

To Top