ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψίες για στήσιμο αγώνων στο φινάλε της Primera Division!

Μπορεί τρεις ομάδες (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Ρεάλ Μαδρίτης) να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ισπανία, όμως και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αναμένεται να είναι μεγάλη.

Συγκεκριμένα, επτά ομάδες (Μπέτις, Εσπανιόλ, Λα Κορούνια, Γρανάδα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Ράγιο Βαγιεκάνο, Χετάφε) θα προσπαθήσουν να μην είναι ανάμεσα στις δύο άτυχες που θα ακολουθήσουν την Λεβάντε στην Segunda Division, με τους αγώνες τους στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να συγκεντρώνουν την προσοχή της Λίγκας, καθώς υπάρχουν υποψίες για χειραγώγηση ορισμένων αγώνων!

“Γενικά είμαστε προσεκτικοί και παρατηρούμε τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Οι έλεγχοί μας εντείνονται προς το τέλος της σεζόν διότι πραγματικά υπάρχει ο κίνδυνος να προσυνεννοηθούν αποτελέσματα”, δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Χαβιέρ Τέμπας.

Μάλιστα, τις υποψίες αυτές πυροδότησε ο προπονητής της Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ, ο οποίος είπε: “Αν πέσουμε στην δεύτερη κατηγορία ίσως είναι καλύτερο. Κι αυτό θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να έχουμε αγοράσει παιχνίδια ή να δώσουμε πριμ σε αντιπάλους. Δεν έχω αποδείξεις για να κατηγορήσω κάποιον συγκεκριμένα, αλλά είναι κάτι που πολύς κόσμος περίμενε ότι θα συμβεί”.

“Δεν ξέρω ειλικρινά τι να απαντήσω. Υπάρχουν πολλές ιστορίες και πολλές θεωρίες”, ήταν το σχόλιο του τεχνικού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βίκτορ Σάντσεθ.

To Top