Υπόθεση Τόσκο: Απολογήθηκαν άλλοι δυο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ελεύθεροι με όρους

Ελεύθεροι αφέθηκαν έπειτα από την απολογία τους στην ανακρίτρια για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου Τόσκο Μποτζατζίτσκι δύο από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταυτοποιήθηκαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε η voria.gr οι δύο άνδρες απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία έκρινε πως πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι ωστόσο με όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν και απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι τρεις οπαδοί. Σημειώνεται ότι σε βάρος των πέντε, ηλικίας 24 έως 48 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιανουάριο.

 

To Top