ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαντίκου για την επίθεση του Άρη, μετά την άρση του ban

H άρση του ban αποτελεί το σημείο κλειδί για να επιστρέψει ο Άρης στην κανονικότητα και στις μεταγραφές, είναι η “αρχή και τέλος”, όλων των εξελίξεων και αυτήν την στιγμή υπάρχει η δέσμευση του Θόδωρου Καρυπίδη, ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα την πραγματοποιήσει.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, ότι βασική επιλογή για την κιτρινόμαυρη επίθεση, μετά φυσικά την άρση του ban είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε και στο παρελθόν τον Άρη, ο Αρμάντο Σαντίκου.

Ο Αλβανός επιθετικός είχε προταθεί και πέρσι το καλοκαίρι στους κιτρινόμαυρους, αλλά η διοίκηση προτίμησε τον Μπράουν Ιντέγε. Ο 29χρονος φορ δανεικός από τη Λεβάντε, στη Μάλαγα φέτος, γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές και 13 γκολ στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Πριμέρα με τη φανέλα της Λεβάντε, στην οποία και ανήκει τη σεζόν 2017-18 (6 συμμετοχές).

Το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έχει περάσει στην Ελβετία, αγωνιζόμενος σε Ζυρίχη και Λουγκάνο στην πρώτη κατηγορία.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα και της Αλβανίας, από το 2012, με 35 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Ο Άρης επιθυμεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Λεβάντε, το κασέ του ξεπερνά τα 500 χιλιάρικα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Θετικός και ο Σαντίκου να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί να τα βρει ο Θοδωρος Καρυπίδης με τους Ισπανούς.

Φυσικά πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία ανακοίνωση εφόσον δεν λυθεί πρώτα το ban.

To Top