Υπόθεση “Χουανκάρ”: Τον Ιανουάριο ορίζεται από το CAS η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό θα μάθουν το αργότερο έως τις 20 του Ιανουαρίου – και άρα με το νέο έτος – το πότε θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ σχετικά με την υπόθεση «Χουάνκαρ».

Από μεριάς Ολυμπιακού η προσφυγή στο CAS για το θέμα της ποινής του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει κατατεθεί από τις 23 Νοεμβρίου από τη στιγμή που υπήρχε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για αυτό το ζήτημα. Φυσικά και η πειραϊκή ΠΑΕ θέλει να ανατρέψει την υπάρχουσα απόφαση και να συνεχιστεί ο αγώνας του Φαλήρου από το 49′ και μετά και όχι να ισχύσει η απόφαση της Εφέσεων.

Την υπόθεση αυτή θα την… τρέξει και ένα επιτελείο ξένων δικηγόρων (μαζί με το ανάλογο επιτελείο του Ολυμπιακού) και βέβαια είναι ένα story που θα πάρει αρκετό ή και πολύ χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να προσκομίσει και οπτικοακουστικό υλικό στην εκδίκαση και ενώ η υπερασπιστική του γραμμή παραμένει πώς δεν προκύπτει από πουθενά και από κανένα στοιχείο ότι υπάρχει υπαιτιότητά του για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πριν από την οριστικοποίηση της εκδίκασης υπάρχει μία προβλεπόμενη έγγραφη διαδικασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός θα μάθει ημερομηνία εκδίκασης μέσα στον Γενάρη. Πιθανώς μέχρι και τις 20 του συγκεκριμένου μήνα ενώ είναι ανοιχτό ακόμα και προκύψει και εκδίκαση μέσα σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο είναι κάτι που θα γίνει γνωστό μετά τον Δεκέμβριο. Άρα στη συνέχεια (από τη στιγμή που θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία) θα βγει και στο προσκήνιο το τι βήματα θα γίνουν μετά.

To Top