Υπόκλιση των Γάλλων για Άρη και Μαυραειδή

Ο Πιερ Βενσάν παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νταν Μαυραειδή, ο οποίος τον εξέπληξε με την απόδοση του.

«Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Χάσαμε γιατί δεν είχαμε καλά ποσοστά στις βολές. Μετά από ένα τάιμ άουτ δεν παίξαμε για τρία λεπτά όπως θέλαμε. Βασικός λόγος γι’ αυτό ήταν πως έχουμε μια νεανική ομάδα. Αυτά συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αν βελτιωνόμασταν στις βολές και ήμασταν καλύτεροι επιθετικά θα είχαμε καλύτερη τύχη», επεσήμανε ο προπονητής της Βιλερμπάν και πρόσθεσε:

«Για μας είναι έκπληξη ότι δεχθήκαμε τόσους πόντους από τον Μαυραειδή. Πέτυχε αρκετούς πόντους παίζοντας πικ εν ρολ. Προσπαθήσαμε να σημειώσουμε κι εμείς πόντους από πικ εν ρολ.  Δεν παίξαμε όμως καλή άμυνα. Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια».  

Ο Πολ Λακόμπ από την πλευρά του υποστήριξε πως «είμαι πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος γιατί τρία με τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ήμασταν κοντά στο σκορ. Επιτρέψαμε όμως στον Άρη πολλά ελεύθερα σουτ, κάναμε λάθη στην επίθεση και του δώσαμε το δικαίωμα να κερδίσει μ’ αυτή τη μεγάλη διαφορά»

 

To Top