Υπό προϋποθέσεις και κεντρικός αμυντικός

Ο Μανουέλ Μασάδο έχει το μυαλό του στο να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έχοντας συζητήσει, ήδη, με τη διοίκηση για κάποια παράλληλα θέματα. Ένα από αυτά είναι και το μεταγραφικό, το οποίο στη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες.

Ο Πορτογάλος, έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη για τις σκέψεις του σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, κατανοώντας τις συνθήκες που επικρατούν και αντιλαμβανόμενος το περιβάλλον που υπάρχει συνολικά…

Στην τελευταία συζήτηση που έκανε, πέρα από το γεγονός ότι διεμήνυσε την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα γι αυτό, υπογράμμισε και κάτι ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος είπε ότι εφόσον υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις και βρεθεί μια «καλή περίπτωση» που να συνδυάζει «χαμηλό κόστος με αγωνιστική αξιοπιστία», τότε θα ήταν χρήσιμο για τον ίδιο και το έργο του στην ομάδα να αποκτηθεί κι ένας κεντρικός αμυντικός.

Το σκεπτικό του Μασάδο είναι να έχει η ομάδα μια πεντάδα στόπερ αποτελούμενη από τους Λαζαρίδη, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαζαχαρία, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά, όλα αυτά παραμένουν στη φάση της θεωρίας και της συζήτησης, την ώρα, που η διοίκηση έχει μπροστά της αρκετά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία παλεύει να κλείσει μέσα στις επόμενες επτά μέρες.

Σε κάθε περίπτωση, στην Αλκμήνης, τονίζουν ότι πατούν σε ρεαλιστικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν προτεραιότητες (οικονομική τακτοποίηση ποδοσφαιριστών, υπαλλήλων, τεχνικού τιμ και εφορίας) και στη συνέχεια θα κινηθούν ανάλογα στα υπόλοιπα πεδία δράσης.

To Top