Υψίστης σημασίας η συνάντηση του Aris Golden Club

Η αυριανή συνάντηση των μελών του Aris Golden Club μπορεί να μην έχει… διαφημιστεί, αλλά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, γιατί τώρα θα φανούν οι προθέσεις των επιφανών Αρειανών για την στήριξη που θα παρέχουν στην ομάδα μπάσκετ. Η στήριξη αυτή σαφώς θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με φέτος, καθώς τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα φέτος λόγω του άρθρου 99.

Το PRESSARIS ανέφερε χθες πως πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ – και ορθώς υπάρχει αυτό το σκεπτικό – είναι να πληρώνει τις υποχρεώσεις της για το άρθρο 99 με τα “σταθερά” έσοδα που θα έχει την επόμενη χρονιά, δηλαδή το τηλεοπτικό συμβόλαιο (180.000 ευρώ) και την χορηγία του ΟΠΑΠ (250.000 ευρώ).

Αυτόματα η παρουσία του Aris Golden Club αποκτά ζωτική σημασία, όπως φυσικά και της στήριξης του απλού κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, γιατί αυτά τα έσοδα (συν τις χορηγίες) θα καλύψουν το μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι οι επιφανείς Αρειανοί θα πρέπει – σε μια δύσκολη περίοδο και ένα τρομακτικά άσχημο οικονομικό περιβάλλον – να δείξουν τον δρόμο της στήριξης και στο αυριανό ραντεβού θα τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

To Top