Υψίστης σημασίας το ραντεβού με τον Σκορδίλη στη Σόφια!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το σημερινό ραντεβού που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια μεταξύ των διοικούντων της ΚΑΕ Άρης και του Γάιου Σκορδίλη. Σημαντικό πρωτίστως για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών της FIBA και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι Αμερικανοί, δευτερευόντως γιατί θα έχει λυθεί η πιο δύσκολη υπόθεση από τις οφειλές προς παίκτες περασμένων ετών.

Οι διοικούντες του Άρη θέλουν σήμερα να τελειώσουν την διαπραγμάτευση και να φύγουν από την Σόφια με την υπογραφή του παίκτη στον διακανονισμό που θα του προταθεί. Θεωρούν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος διαπραγμάτευσης και αξίζει τον κόπο το ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, όπου βρίσκεται ο Σκορδίλης με τον Παναθηναϊκό, για να δώσουν τέλος σε αυτό το σήριαλ.

Αν και εφόσον ο Σκορδίλης απαντήσει θετικά στην πρόταση διακανονισμού, τότε το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κόλιμον, Σάιμον και Άουτερμπριτζ θα έχουν δελτία και θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, γιατί θα έχει αρθεί το απαγορευτικό.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα ενεργοποιηθεί και η προφορική συμφωνία με τον Ιβάν Πάουνιτς σε αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, γιατί για τους δύο παίκτες έχει απαγορεύσει η FIBA τις μεταγραφές στον Άρη.

 

To Top