ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος ανανεώσεις: Εκτός του Σάσα, θέλει να “δέσει” και Μπαγκαλιάνη ο Άρης…

Οι μεταγραφές στον ποδοσφαιρικό Άρη έχουν ολοκληρωθεί (εκτός αν υπάρξει κάποια… έκπληξη από τους ελεύθερους) και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός του Λούκας Σάσα –για τον οποίο θα υπάρξει και νέο ραντεβού το επόμενο διάστημα– το καλοκαίρι του 2021 ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Πέτρου Μπαγκαλιάνη.

Τον Αύγουστο του 2018, ο νεαρός στόπερ μετά το “πράσινο φως” του Πάκο Ερέρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη, το οποίο είχε χρονική διάρκεια τριών ετών και όχι τεσσάρων, όπως αρχικά υπήρχε η εντύπωση.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, είναι “προϊόν” των ακαδημιών τους, ενώ η κλήση του και στην Εθνική Ελπίδων αποτελεί για τον ίδιο ένα πολύ καλό βήμα εξέλιξης.

Όπως είναι απολύτως λογικό στον Άρη θέλουν να κρατήσουν τον νεαρό στόπερ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για πολλά χρόνια, καθώς γνωρίζουν πως αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά υπάρχει για τον ίδιο μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κουβέντα με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ώστε να παραμείνει στην ομάδα και αν έρθει πρόταση απόκτησής του, να καρπωθεί χρήματα ο Άρης.

To Top