ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάκελος μεταγραφές: Ο Σίλβα και οι 3+1 αναζητήσεις

Η νέα παράταση στην υπόθεση (σκάνδαλο, για να μην ξεχνιόμαστε…) Ντουρμισάι αποτέλεσε νέα ανάσα για τον Άρη που αυτόματα σηματοδοτεί την δυνατότητα ενίσχυσης  των κιτρινόμαυρων. 

O Άρης έχει στο “τραπέζι” τον φάκελο των μεταγραφών μια και ενημερώθηκε για μια ακόμη φορά από το CAS, ότι η απόφαση θα βγει μετά τις 10 Ιανουαρίου 2022, γεγονός που σημαίνει με απλά λόγια, ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα θα μπορεί σε μια ακόμη μεταγραφική περίοδο να είναι “ζωντανή”, προκειμένου να προχωρήσει στις… διορθωτικές κινήσεις για την ενίσχυση της.

Την ώρα που είναι ανοιχτό το θέμα των αποχωρήσεων (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη είναι εδώ και μέρες ο… γνώριμος Σάντε Σίλβα. Ο Πορτογάλος είναι θεωρητικά πιο εύκολη περίπτωση, σε σχέση με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος και αυτός απασχόλησε τους κιτρινόμαυρους, αφού δεν παίζει σχεδόν καθόλου στη Νότιγχαμ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Άρης και Σίλβα είναι ακόμη πιο κοντά…

Εφόσον δεν προκύψει κάποια επιπλοκή που θα περιπλέξει τα πράγματα και , ο Σίλβα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε να ενταχθεί στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο, ότι ο Άρης έχει στο μεταγραφικό κάδρο ένα φορ, έναν μεσοεπιθετικό σε ρόλο “δεκαριού” και ενός στόπερ.

Από χθες βέβαια είναι επίσης το ίδιο ξεκάθαρο, ότι σε αναζήτηση και δεξιού μπακ βρίσκεται ο Άρης στη μεταγραφική αγορά! Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες αναζητήσεις, κυρίως από την αγορά του εξωτερικού, με προτεραιότητα σε παίκτη που θα συνδυάζει και τις επιθετικές αρετές.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δηλαδή μετά από τις 23 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην ρεβάνς του 3-1.

To Top