Φάκελος Νάτσο Γκαρσία: Τι έγινε, αν και πώς μπορεί να συνεχίσει στον Άρη!

Πότε θα παίξει ο Νάτσο Γκαρσία; Γιατί δεν παίζει ο «Ινδιάνος»; Κρίμα να χαθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής από τον Άρη… Ερωτήματα και σκέψεις που συνόδευσαν μια ολόκληρη χρονιά στο Κλεάνθης Βικελίδης τα χείλη των οπαδών των κίτρινων. Το ότι ο Νάτσο κάνει… γκελ στον κόσμο του Άρη, δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Ούτε το αν θα συνεχίσει σίγουρα στους κίτρινους. Το PRESSARIS ανοίγει τον φάκελο του Νάτσο και σας παρουσιάζει το μοναδικό ενδεχόμενο για να συνεχίσει την καριέρα του στα κίτρινα…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η αλήθεια είναι ότι ο Νάτσο Γκαρσία πέρασε μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι την πιο δύσκολη χρονιά του στους κίτρινους. Το πρόβλημα με το δελτίο του, αρχικά που του απαγόρευσε τη συμμετοχή του στην ομάδα, οι συνεχείς τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν στη συνέχεια και στο τέλος το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα τον… καθήλωσαν μια ολόκληρη σεζόν στις κερκίδες και χωρίς να έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι.

Μια χρονιά που θα πρέπει να διαγράψει από τη μνήμη του! Έγιναν πολλά λάθη στην υπόθεση του Γκαρσία. Την ώρα που το συμβόλαιό του είναι… προμνημονιακό και φυσικά αβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα των κίτρινων. Βέβαια, σε όλα τα θέματα υπάρχει λύση, εφόσον υπάρχει καλή διάθεση.

Ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για τον Βολιβιανό;
Το PRESSARIS σας αποκαλύπτει σήμερα, ότι πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έγινε μια σημαντική συνάντηση του Νάτσο με τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο έμπειρος μέσος ζήτησε να μάθει τι γίνεται με το παρόν του, αλλά κυρίως με το μέλλον του. Τα λόγια που άκουσε ήταν σαφή: «σε θέλουμε στην ομάδα, η νέα χρονιά, μπορεί να είναι για σένα η αρχή της μεγάλης επιστροφής, αλλά…»

Πού κολλάει το «αλλά»; Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να του προτείνει μια γενναία μείωση αποδοχών. Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση που υπάρχει για να παραμείνει… κάτοικος Χαριλάου. Η μείωση αυτή υπολογίζεται τουλάχιστον στο 50%, τη στιγμή που το συμβόλαιό του σήμερα (υπογράφηκε κάτω από τελείως διαφορετικές οικονομικές συνθήκες) αγγίζει τις 400.000 ευρώ!

Εφόσον ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεχθεί τη μείωση αυτή, τότε θα ανοίξει ο δρόμος της παραμονής. Διαφορετικά οι δυο πλευρές θα μιλήσουν για λύση της συνεργασίας!

Από κει και πέρα και με δεδομένο ότι ο Νάτσο δεν έχει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι στην πλάτη του για ένα χρόνο, εφόσον κληθεί από τον Άρη να λύσει το συμβόλαιό του και το αποδεχθεί, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Θεωρείται σίγουρο, ότι όταν θα μπουν σε μια σειρά οι διοικητικές εξελίξεις και επανέλθει η ηρεμία στο τιμόνι της ΠΑΕ ο Βολιβιανός θα κληθεί από τη διοίκηση για συζητήσεις για να φανερώσει και ο ίδιος τις προθέσεις του.

To Top