Αναγκαίο το πόρισμα του ορκωτού στη συνέλευση των μετόχων

Μέχρι και χθες το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για τον οικονομικό έλεγχο της ΚΑΕ δεν είχε ολοκληρωθεί. Λογικά αυτό θα γίνει στην διάρκεια της σημερινής μέρας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στη συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, θα υπάρχει. Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να υπάρχει η πλήρης εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΚΑΕ και το πόρισμα θα είναι “κλειδί” για να μπουν στην τελική ευθεία οι διοικητικές εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ και η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρεία.

Ο ορκωτός λογιστής δεν είχε ολοκληρώσει μέχρι χθες το έργο του. Εντός της σημερινής μέρας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα είναι έτοιμος να παραδώσει στους εμπλεκόμενους το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου, το οποίο θα αναλυθεί στην συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ την προσεχή Τετάρτη.

Εννοείται ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει πόρισμα και γιατί η “ομάδα” Αρβανίτη να γνωρίζει επακριβώς τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ και γιατί τον έλεγχο έχει ζητήσει ο Γιάννης Δαμιανίδης, ώστε να γνωρίζουν όλοι την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

To Top