Κόκε: “Πόσο ευτυχισμένο με κάνετε…”

Ο Σέρχιο Κόκε δεν σταματάει να ασχολείται με τον Άρη, να σκέφτεται τον Άρη. Σήμερα γίνεται 29 ετών και ευχαρίστησε οπαδούς της ομάδας που του ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα στην προσωπική του σελίδα σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ισπανός παίκτης που αγωνίζεται εδώ και μερικούς μήνες στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπως τόνισε, ξέχασε πως ξημερώνει η μέρα των γενεθλίων του αλλά οι φίλοι των κίτρινων φρόντισαν να του το θυμίσουν και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει.

Ανήρτησε αρχικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής σχόλιο: «Δεν θυμόμουν πως σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 27/04) ήταν τα γενέθλια μου. Χαχαχαχαχα. Σας ευχαριστώ πολύ και άντε Αρειανάραααααααααα!!!!», έγραψε αρχικά και αμέσως δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από οπαδούς που έσπευσαν να του ευχηθούν «Χρόνια Πολλά».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κόκε επανήλθε λέγοντας: «Είναι απίστευτο. Είμαι τόσο τυχερός που ο Θεός μου έδωσε αυτή τη ζωή και με έστειλε στην Ελλάδα. Αισθάνομαι πολύ περήφανος για όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω λόγια να εξηγήσω πόσο ευτυχισμένο με κάνετε», ήταν το μήνυμα που έστειλε προς τον κόσμο του Άρη.

To Top