Τρεις ήττες σε 23 αγώνες, οι δύο από τον Άρη!

Ο Άρης έζησε το πικ της ευρωπαϊκής του ιστορίας πέρσι, όταν και κατάφερε να αποκλείσει από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ την (κάτοχο του τίτλου) Ατλέτικο Μαδρίτης. Έναν χρόνο – και κάτι – μετά, οι κίτρινοι βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να κατακτήσουν και πάλι το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας τρεις ήττες σε 23 αγώνες στην Ευρώπη! Οι δύο είναι από τον Άρη…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει μόλις τρία αρνητικά αποτελέσματα στους 23 τελευταίους αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τη σημερινή νίκη της μέσα στη Βαλένθια, πήρε πανάξια την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο από τις τρεις ήττες των Μαδριλένων προέρχονται από τον Άρη (η άλλη από την Ουντινέζε), που κέρδισε πέρσι 1-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και 3-2 μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει. Έναν χρόνο μετά, οι κίτρινοι βρίσκονται εκτός Ευρώπης και με πολλά προβλήματα, οικονομικά και όχι μόνο, οι δε Ισπανοί ξανά στον τελικό…

Δεν είναι τυχαίο ότι η ήττα της Ατλέτικο στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ήταν η τελευταία ευρωπαϊκή στην έδρα της. Έκτοτε το επιβλητικό, αλλά γηρασμένο Βιθέντε Καλντερόν μετράει μόνο νίκες!

Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε: ο Άρης ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κέρδισε επί ισπανικού εδάφους! 

 

 

To Top