ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάκελος Σαντίκου: “Κλειδί” για τον Άρη η επιθυμία της Λεβάντε για αποσυμφόρηση του ρόστερ

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι γνωστό πως ο Άρης ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Αρμάντο Σαντίκου, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης.

O 29χρονος φορ ανήκει στην Λεβάντε από τον Ιανουάριο του 2018, ωστόσο, δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί με αποτέλεσμα να έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά, σε Λουγκάνο και Μάλαγα.

Η φετινή σεζόν για τον διεθνή Αλβανό επιθετικό ήταν πολύ καλή, καθώς με την Μάλαγα πέτυχε 13 γκολ στην 2η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, όμως και πάλι δεν θα είναι αρκετή για να του δώσει μία θέση στο ρόστερ της Λεβάντε, η οποία και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν.

Μάλιστα, στην Λεβάντε αναζητούν τον τρόπο, ώστε να προχωρήσουν σε μία αποσυμφόρηση του ρόστερ. Οπως προκύπτει, αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ της 30 ποδοσφαιριστές. Ο Σαντίκου για παράδειγμα, είναι ο ένας από τους πέντε (Roger Martí, José Luis Morales, Sergio León, Raphael Dwamena) επιθετικούς της.

Κι επειδή επιθυμούν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την προώθηση κάποιων νεαρών από τις ακαδημίες, θα πρέπει αρκετοί παίκτες να αποχωρήσουν, είτε με πωλήσεις, είτε με κάποιον δανεισμό, προκειμένου να υπάρχει χώρος για προσθετικές κινήσεις.

Εξέλιξη σημαντική για τον Άρη, καθώς έχει έρθει σε επαφή με την Λεβάντε και έχει ζητήσει δανεικό τον Σαντίκου, για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι για την οικονομική υπέρβαση, εφόσον υπάρξει καταρχήν συμφωνία.

To Top