ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φίλλιος: “Νοοτροπία μας, να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, εισπράττω την εμπιστοσύνη του κόουτς Καστρίτη”

Ο 20χρονος παίκτης του Άρη Γιώργος Φίλλιος μίλησε στο ραδιόφωνο του Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό Express”, για την εξαιρετική αρχή των κιτρινόμαυρων στη Basket League, τη σχέση του με τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και τον κόσμο του Άρη που στηρίζει την ομάδα.

Αρχικά για τον κόσμο του Άρη, αλλά και το… βαρύ γήπεδο είπε: “Ο Άρης είναι ομάδα με τεράστια ιστορία με ένα γήπεδο πολύ ιστορικό και ο κόσμος που  είναι δίπλα μας και μας στηρίζει μας δίνει κίνητρο να παίξουμε κι εμείς με ενέργεια. Όταν βλέπεις τον κόσμο να σε στηρίζει κι εσύ δεν μπορείς να παρατήσεις την προσπάθεια”.

Για το πολύ καλό ξεκίνημα τόνισε: “Το πιστέψαμε εμείς οι ίδιοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτά τα 4 πρώτα παιχνίδια και σε αυτό βοήθησε και ο κοουτς που μας πέρασε τη νοοτροπία του ότι άσχετα με τον αντίπαλο πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% για να κερδίσουμε”.

Για τη σχέση του με τον Γιάννη Καστρίτη ανέφερε: “Εισπράττω την εμπιστοσύνη του προπονητή και μέσα στο γήπεδο με το χρόνο που μου δίνει και απο εκεί και πέρα ξέρω καλά το ρόλο μου και το τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο και ότι παραπάνω έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Κι εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι για να προσφέρω παραπάνω πράγματα στην ομάδα”.

To Top