Φίλοι Μάντσεστερ: “Υπέροχη η συνάντηση με τον Πάρντιου – Το επίτευγμα του και ο Σερ Άλεξ”

Ο Άλαν Πάρντιου όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ τιμήθηκε σήμερα από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα,  χωρίς πάντως να μιλήσει για τον Άρη. Σε αυτήν την εκδήλωση αναφέρθηκε με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Αγγλικής ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Manchester United στην Ελλάδα, είχε σήμερα την χαρά και την τιμή να βραβεύσει τον Άγγλο προπονητή Alan Scott Pardew για την προσφορά του στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε οτι ο Alan Pardew την σεζόν 2011-12 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Premier League με την Newcastle, κατακτώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης την ίδια χρονιά ψηφίστηκε απο την Ένωση Προπονητών ως ο κορυφαίος αυτών. Επίτευγμα που δεν εχει πετύχει κανένας άλλος Άγγλος προπονητής στην ιστορία. Το τιμώμενο προσωπο εμφανίστηκε στην Λέσχη μας χαμογελαστό και ευδιάθετο, χαιρετώντας έναν προς έναν όλους τους παρευρισκόμενους. Πρόθυμο για φωτογραφίες και αυτόγραφα που δεν αρνήθηκε σε κανεναν μας.

Ο Pardew αναφέρθηκε επίσης με ξεχωριστό τρόπο στον Sir Alex Ferguson, θεωρώντας τον ως τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου τονίζοντας ότι τον βοήθησε ιδιαίτερα στα πρώτα του προπονητικά του βήματα. Επίσης σχολίασε τον τρόπο που διαχειριζόταν τους ποδοσφαιριστές του κι ήταν τόσο έξυπνος σε θέματα τακτικής, ώστε να αφήσει παρακαταθήκη στους επόμενους. Δεν έλειψε βέβαια και να αστειευτεί λέγοντας ότι όταν η ομάδα του η Newcastle κέρδισε την Manchester United με 3-0 μέσα στο St. James Park, ο Sir Alex Ferguson έκανε να του μιλήσει έναν ολόκληρο χρόνο.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτήν υπέροχη αυτή συνάντηση και του ευχόμαστε να είναι υγιής και γρήγορα να τον ξαναδούμε σε ομάδα της Premier League”.

To Top