«Φαβορί για αντί-Σμάιχελ ο Βλαχοδήμος, plan B ο Μερέτ»

Η επισημοποίηση της μετακίνησης του Σμάιχελ στη Νις, έφερε εκ νέου στο προσκήνιο την πιθανότητα ο Βλαχοδήμος να τον «διαδεχθεί» κάτω από τα γκολπόστ της Λέστερ.
Ως βασικός «στόχος» της Λέστερ ώστε να αποκτηθεί εάν τελικά ο Κάσπερ Σμάιχελ υπέγραφε στη Νις έδειχνε να είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν εσχάτως τα αγγλικά αλλά και τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Από σήμερα (3/8) ο Δανός πορτιέρε είναι και επίσημα παίκτης του γαλλικού club και μάλιστα ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Αρη στα play offs του Conference League, εάν οι «κίτρινοι» αποκλείσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ανακοίνωση για τον 35χρονο πορτιέρε έφερε ξανά στο προσκήνιο το «φλερτ» των «αλεπούδων» με τον Ελληνα τερματοφύλακα, καθώς υπάρχουν πολλά σχετικά δημοσιεύματα που τον χαρακτηρίζουν ως το «φαβορί για αντί-Σμάιχελ».

Λέγεται παράλληλα πως η Μπενφίκα που ανήκει και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις ζητά περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πάντα σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, στο King Power Stadium ως plan b για τον «άσο» έχουν τον Αλεξ Μέρετ της Νάπολι.

To Top