Φαβορί ο Βεζένκοφ για να κληθεί στο φημισμένο Nike Hoop Summit!

Από τους βασικούς υποψήφιους να δεχθούν τιμητική πρόσκληση στο Nike Hoop Summit, έναν αγώνα από παίκτες – ταλέντα από όλον τον κόσμο, είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών που θα λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα επίδειξης, ο οποίος έχει γίνει θεσμός στο παγκόσμιο μπάσκετ. Η ομάδα των Αμερικανών αποτελείται από κολεγιόπαιδα και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα επίλεκτων ταλέντων εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και στην Ευρώπη, ο 18χρονος φόργουορντ του Άρη είναι υποψήφιος για να δεχθεί πρόσκληση και να βρεθεί στις 12 Απριλίου στο Πόρτλαντ.

Βέβαια, θα πρέπει να συναινέσει και ο Άρης, για να πάει ο παίκτης σε αυτόν τον αγώνα, όταν κι αν κληθεί, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν τότε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εκτός του Βεζένκοφ τα ονόματα που ακούγονται από την Ευρώπη είναι ο γιος του Σαμπόνις, Ντονάτας, που παίζει στην Μάλαγα, ο Σιπάχι από την Τουρκία που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς στην Φενερμπαχτσέ και οι Χεζόνια, Καπέλα, Νούρκιτς, Λάρσεν, Πορζίνγκις, Ντιόπ, Ρίστιτς, Αμπάλντε και Αράποβιτς.

Οι τελικές κλήσεις θα γίνουν τον Μάρτιο.



To Top