ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φαμπιάνο: “Θα προκριθούμε εύκολα ή δύσκολα! Ο Άρης πάνω από τα άτομα” (video)

Ο Φαμπιάνο ήταν ο ποδοσφαιριστής που με την κεφαλιά του σκόραρε, νίκησε και προκρίθηκε ο Άρης.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην ΕΡΤ3 και στον “Κόσμο των Σπορ” για το γκολ του και την πρόκριση…

Για το γκολ που πέτυχε, αν και αμυντικός είπε: “Ανεξάρτητα από τη θέση που παίζει ένας ποδοσφαιριστής, αισθάνεται όμορφα, ότα πετυχαίνει γκολ και σκοράρει, αυτό βοηθάει την ομάδα, όμως πάνω από το άτομο, πρέπει να μπαίνει η ομάδα. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στη συνέχεια, αυτή τη φορά ήμουν εγώ που βοήθησα να νικήσουμε και να προκριθούμε”

Ο Βραζιλιάνος ζήτησε υπομονή από τον κόσμο τονίζοντας ότι: “Εύχομαι να έχουμε τους φιλάθλους μας στη συνέχεια για τη στήριξη. Πρέπει να τονίσω κάτι σημαντικό, να έχουν οι φίλαθλοι μας υπομονή, γιατί ήρθαν καινούριοι, νέοι παίκτες στην ομάδα”.

Για την επόμενη αντίπαλο του Άρη υπογράμμισε ότι: “Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια ποιοτική ομάδα, πιστεύω θα περάσουμε είτε εύκολα, είτε δύσκολα, αν και το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο πάντα”.

Ο Φαμπιάνο απεύθυνε έκκληση στον κόσμο λέγοντας: “Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρας μας και κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Θα είναι ένα δυνατό και δύσολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με αρετές”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε: “Είναι δυο παιχνίδια, πιο δύσκολα αυτήν την φορά, εμείς θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ένταση και πάθος και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό των αγώνων”.

To Top