Φανέλα βασικού ο Μπρόρσον στο αποψινό Μάλμε – Ρέιντζερς για το Champions League

Ο Φρανζ Μπρόρσον βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρη για να συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ (υπάρχουν ήδη οι Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο) και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Άρης έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του με τον 25χρονο Σουηδό να δηλώνει θετικός για μια νέα πρόκληση για την καριέρα του, βλέποντας με καλό μάτι το ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Πριν όμως πάρει την οποιαδήποτε απόφαση καλείται απόψε (20:00) να βοηθήσει την ομάδα του, τη Μάλμε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Ρέιντζερς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Όλα δείχνουν πως ο Σκανδιναβός θα πάρει φανέλα βασικού σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Για να φτάσει η ομάδα του Μπρόρσον στην επόμενη φάση έφερε 2-2 στην έδρα της Ελσίνκι και πήρε την πρόκριση έχοντας κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς τους Φινλανδούς.

Να σημειωθεί πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς. Στο σουηδικό πρωτάθλημα πάντως η Μάλμε του Μπρόρσον βρίσκεται στη 2η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Τζουργκάρντεν, έχοντας γίνει 13 αγωνιστικές.

To Top