Φατί: «Έπρεπε να τους… σκοτώσουμε στο α’ ημίχρονο»

Στην αδυναμία του Άρη να «κλειδώσει» τη νίκη στο α’ ημίχρονο, όταν προηγείτο με 1-0 και είχε την απόλυτη υπεροχή, στάθηκε ο Ρίκι Φατί στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Nova» μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

«Κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο πράγμα… Ξεκινήσαμε πάλι πολύ καλά, σκοράραμε γρήγορα και ελέγξαμε το ρυθμό, έχοντας πολύ καλή απόδοση στο α’ ημίχρονο, αλλά ξανά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μας ισοφάρισαν από μια απροσεξία και δεν είχαμε τύχη ούτε αυτή τη φορά…», είπε ο Γάλλος μέσος και συνέχισε:

«Το μόνο που μας έλειψε ήταν το δεύτερο γκολ, το οποίο έπρεπε να βάλουμε στο πρώτο μέρος, όταν είχαμε την ανωτερότητα. Στο τέλος πιέσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά φανήκαμε λίγο κουρασμένοι και δεν τα καταφέραμε. Έπρεπε να ‘σκοτώσουμε’ το παιχνίδι, να ‘κλειδώσουμε’ τη νίκη στο α’ ημίχρονο, στο οποίο είχαμε πολύ καλά διαστήματα».

Ο Φατί συμπλήρωσε λέγοντας: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη πίεση, λόγω βαθμολογικής σημασίας αλλά και λόγω γοήτρου. Είναι κρίμα για τους οπαδούς μας, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε πρώτα απ’ όλα για εκείνους. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στα λάθη που έχουν γίνει και να κοιτάξουμε στο μέλλον, δουλεύοντας και μένοντας συγκεντρωμένοι».

Συγκριτικά πάντως με το προηγούμενο ματς, με τον Εργοτέλη, ο Γάλλος χαφ είδε σημεία βελτίωσης: «Κάναμε βήματα προόδου, πιστεύω. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, δείξαμε βελτίωση και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Τέλος, έδωσε σύνθημα ανάκαμψης, στρέφοντας το βλέμμα στο προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε με ιδανικό τρόπο στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ακόμα αρχή και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε δώσει λιγότερα ματς από τις άλλες ομάδες και ήδη έχουμε ενθουσιασμό ενόψει του επόμενου αγώνα, που είναι άλλο ένα ντέρμπι. Παίζαμε με μια καλή ομάδα σήμερα και μας περιμένει ένας εξίσου δυνατός αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά και να πάμε για τη νίκη».

To Top