Φατί: «Αν πω αυτά που αισθάνομαι για τον διαιτητή…»

Ο Ρίκι Φατί δεν θέλησε να μιλήσει πολύ για την φάση της αποβολής του, γιατί αν έλεγε αυτά που ήθελε θα είχε πρόβλημα και ο ίδιος και η ομάδα του, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα δώσαμε όλα… Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαν ακριβώς όπως τα θέλαμε τα πράγματα. Η ομάδα ήρθε για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο τέλος έπρεπε να κρατήσουμε και την ισοπαλία, αφού παίζαμε με δέκα παίκτες. Αν η ομάδα είχε έναν επιθετικό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, θα φεύγαμε με κάτι παραπάνω», είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός μέσος .

Για την φάση της αποβολής του, σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την φάση, γιατί αν πω αυτά που αισθάνομαι, θα έχει πρόβλημα και η ομάδα και εγώ. Δεν έκανα κάτι για να αξίζω να πάρω την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μιλήσει το βίντεο μόνο του… Νιώθω άσχημα που άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες, επειδή θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω και επειδή θα της στερήσω και στα επόμενα παιχνίδια χωρίς λόγο τις υπηρεσίες μου».

To Top