Κατίδης: «Ο αντίπαλος με χτύπησε και ζαλίστηκα»

Ο Γιώργος Κατίδης δέχτηκε σε μια ανύποπτη φάση στο 29′ χτύπημα στο κεφάλι από τον Φυτανίδη μέσα στην περιοχή, χωρίς φυσικά ο διαιτητής Κουκουλάκης να καταλογίσει το πέναλτι. Για την επίμαχη φάση, στην οποία στάθηκε και ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε και ο ίδιος ο 19χρονος μέσος μετά τη λήξη…

«Εγώ είδα το πόδι του αντίπαλου παίκτη να σηκώνεται και να με χτυπά στο κεφάλι. Δεν ξέρω αν είχε βρει μπάλα προηγουμένως, αλλά σε διαφορετική περίπτωση σαφώς είναι πέναλτι. Ας το κρίνει ο κόσμος, εγώ θυμάμαι ότι ζαλίστηκα από το δυνατό χτύπημα!», είπε ο Κατίδης, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, ειδικά στο α’ ημίχρονο.
Για τον αγώνα, τόνισε: «Η ομάδα ήταν επηρεασμένη από τον αγώνα Κυπέλλου και είχαμε πολλούς κουρασμένους παίκτες. Θέλαμε επειγόντως τη νίκη γιατί πλέον έχουμε στόχο μόνο στο πρωτάθλημα, τα δώσαμε όλα και… ο πόντος είναι πόντος. Τα τελευταία λεπτά θα ήταν διαφορετικά, αν μέναμε με 11 παίκτες».

Καταλήγοντας, ο νεαρός μέσος είπε με νόημα: «Πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει τι πρέπει να κάνει, να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα για να πάμε τον Άρη εκεί που πρέπει».

To Top