Φατί: «Πολλά χρόνια στον Άρη, κάποτε όμως με τη… Ρόμα»!

Την επιθυμία να αγωνιστεί πολλά χρόνια στον Άρη και εφόσον υπάρχει η ευκαιρία τότε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρόμα εξέφρασε ο Ρικάρντο Φατί. «Πιστεύω ότι πλέον είμαι ώριμος και μπορώ να σταθώ στην Ιταλία. Από μικρός θαύμαζα τη Ρόμα και τους μεγάλους παίκτες που διέθετε», τόνισε ο 25χρονος μέσος. «Σε περίπτωση που δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, θα ήθελα να αγωνιστώ για πολλά χρόνια στον Άρη», πρόσθεσε. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατί στη «Real sports» 

Για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού: «Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε ένα τεράστιο κίνητρο. Προερχόμασταν από το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο, το οποίο μας πείραξε πολύ και δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα αυτό. Τα καταφέραμε και έτσι μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, ο οποίος, παρά τα άσχημα αποτελέσματα, βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει. 
Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες που έχει η ομάδα. Και σε προηγούμενα παιχνίδια παλέψαμε για να κερδίσουμε, έστω και αν δεν τα καταφέραμε. Για παράδειγμα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπορεί να δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, ωστόσο, σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Πλέον, όμως, έπειτα από αυτή την μεγάλη νίκη στην έδρα μας, ξέρουμε ότι εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα» 
Για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ: «Ο προπονητής μας έχει μαθητεύσει στη Μπουντεσλίγκα και είναι θιασώτης της γερμανικής ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας. Και απέναντι σε μας τους ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρος: “Αυτά θέλω να κάνετε. Αυτή είναι η δική μου νοοτροπία. Για όποιον την ακολουθεί, έχει καλώς. Όποιος δεν θέλει να την ακολουθήσει, φεύγει”, μας είπε. Νομίζω ότι ο τρόπος του έχει αποδώσει. Ακόμη και σε παιχνίδια που το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλουμε, η εικόνα μας θα είναι διαφορετική από ότι στην αρχή του πρωταθλήματος». 

Για την ευρωπαϊκή απουσία του Άρη: «Δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο μας έχουν λείψει τα παιχνίδια της Ευρώπης. Πέρυσι πετύχαμε κάτι ανεπανάληπτο στο Γιουρόπα Λιγκ και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία με ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου με την ευρωπαϊκή μας πορεία. Πλέον, γνωρίζουμε καλά τι έχουμε χάσει και αυτό είναι για μας ένα χρέος. Μας δίνει έναν ξεκάθαρο στόχο. Να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». 

Για το μέλλον του: «Δεν κρύβω ότι θα με ενδιέφερε να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Ρόμα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι πλέον είμαι ώριμος και μπορώ να σταθώ στην Ιταλία. Από μικρός θαύμαζα τη Ρόμα και τους μεγάλους παίκτες που διέθετε, όπως ο Μπατιστούτα και ο Μοντέλα. 
Αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησα την πρότασή της, ενώ είχα πρόταση και από την Άρσεναλ. Σε περίπτωση που δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, θα ήθελα να αγωνιστώ για πολλά χρόνια στον Άρη. Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Αν ψάξω, άλλωστε, κάτι κοινό ανάμεσα στη Ρόμα και τον Άρη θα βρω εύκολα. Την αγάπη που έχουν για την ομάδα οι οπαδοί της και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιδρούν. Όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στα δύσκολα, όταν χάνει η ομάδα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top