Φερνάντες στην «O Jogo»: «Ιδιοκτήτης του Άρη ο… εκατομμυριούχος Κόντης»!

Επικυρώθηκε και με τη… βούλα η συνεργασία του Άρη με τον Αρτούρ Φερνάντες, όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo”, η οποία φιλοξενεί άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις του ατζέντη για τους κίτρινους, χαρακτηρίζοντας τον Γιάννη Κόντη: “εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του Άρη”.

Με τίτλο: “Ο Αρτούρ Φερνάντες υπέγραψε στον Άρη”, η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα υπογραμμίζει: “Ο Πορτογάλος μάνατζερ θα συνεργαστεί σε αποκλειστική βάση με τον Άρη Θεσσαλονίκης” και μπαίνει στο… ψητό σε ότι αφορά τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόσκληση:

‘Ο Άρης αγοράστηκε από έναν εκατομμυριούχο που ονομάζεται κ. Ιωάννης Κόντης, χθες το βράδυ και με κάλεσε, μαζί και ένα άλλο ξένο μάνατζερ (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Μανέλ Φερέρ) για να λειτουργήσουμε ως σύμβουλοι και να βοηθήσουμε τον αθλητικό σύλλογο’, τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Μάνατζερ ποδοσφαίρου στην εφημερίδα μας».
Στην συνέχεια του ρεπορτάζ σημειώνονται τα εξής σε ότι αφορά τον Μασάδο:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης, που είχε προπονητή από τον Ιανουάριο τον Μανουέλ Μασάδο πέρασε από διάφορα οικονομικά προβλήματα. Ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί σε συνεργασία με τον Γιάννη Κόντη είναι η παραμονή του Μασάδο, η οποία παραμένει σε αμφιβολία.

‘Όλα θα αποφασιστούν στην επόμενη συνεδρίαση, που θα έχουμε, αλλά την τελευταία λέξη θα έχει πάντα ο νέος ιδιοκτήτης’, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2004 και συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές και κυπριακές αγορές.

Φυσικά, τώρα πώς προκύπτει ότι ο Γιάννης Κόντης είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και εκατομμιούχος αποτελεί άξιο αναφοράς και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Είτε κάτι παραπάνω ξέρει ο Φερνάντες που δεν ξέρουμε, είτε έπεσε θύμα μη σωστής πληροφόρησης.

 

To Top