Τραβάει και πάλι στα άκρα το σχοινί ο Σηφάκης!

Αν έτσι κάνουν οι αρχηγοί, μάλλον όλοι οι υπόλοιποι βρισκόμαστε σε μια άλλη… διάσταση. Ακόμη μια ενέργεια με την οποία τραβάει το σχοινί στα άκρα έρχεται από την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη, θέλοντας προφανώς να συρθεί ο σύλλογος στον αφανισμό!

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή Παύλου Τοπίδη, σύμφωνα με τις οποίες ότι εφόσον ο Άρης έρθει σε συμφωνία για τα οφειλόμενα, δηλαδή 188.000 ευρώ τότε το θέμα θα κλείσει, στις διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν άλλα. Ο Σηφάκης δείχνει αποφασισμένος να αξιώσει εκτός από τα δεδουλευμένα και 800.000 ευρώ της «προστατευόμενης περιόδου»!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή πρέπει να σημειώσουμε ότι έγιναν αρκετές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές για να δοθεί οριστική λύση και να αποσύρει ο παίκτης την προσφυγή. Στο πλαίσιο αυτών των επαφών οι κίτρινοι πρότειναν εκτός από τα δεδουλευμένα και προκειμένου να διακανονίσει σε βάθος χρόνου (μέχρι το Νοέμβριο) να πάρει και το πριμ που θα εισπράξει η ομάδα από το Euro και αντιστοιχεί σε ένα ποσό της τάξεως των 215.000 περίπου.

Παρόλα αυτά η απάντηση ήταν αρνητική, μια και η πλευρά Σηφάκη ζητάει επιπλέον χρήματα για να αποσύρει την προσφυγή! Προφανώς θέλει να δει τον κιτρινόμαυρο σύλλογο να σύρεται στο χείλος του γκρεμού!
Η απόφαση των ανθρώπων του Άρη είναι πλέον να αφήσουν την προσφυγή να εκδικαστεί. Στην Αλκμήνης τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι στο τέλος θα κληθούν να πληρώσουν μόνο τα δεδουλευμένα, εκτός αν αλλάξει άποψη η πλευρά του παίκτη και συμφωνήσει στην ήδη υπάρχουσα πρόταση…

Η προσφυγή είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου και αφορά βέβαια οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή μετά τις 31 Δεκεμβρίου.

To Top