Για μυθεύματα των Πορτογάλων μιλάει ο Φερνάντες

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αρτούρ Φερνάντες στην «O’ jogo» σχετικά με τον Άρη και τον εκατομμυριούχο Γιάννη Κόντη… Ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει σε επικοινωνία με το PRESSARIS, πρόκειται για μυθεύματα των συμπατριωτών του.

Η δήλωση που έκανε ο Φερνάντες έχει ως εξής: «Όσα γράφει η εφημερίδα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εφημερίδας τόσο με τον δημοσιογράφο όσο και με τον διευθυντή και τους ζήτησα να διορθώσουν το λάθος τους».

Στη συνέχεια ο Φερνάντες τονίζει ότι: «Αυτό που είπα και είναι η αλήθεια και το σημείωσα και σε όσους δημοσιογράφους με κάλεσαν από την Ελλάδα, είναι πως θα μετέχω στο πρότζεκτ που μετέχει και ο φίλος μου Γιάννης Κόντης. Ότι με την εισροή συγκεκριμένων κεφαλαίων (μέσω του κ. Πλα) θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο και με σωστές αγωνιστικές επιλογές να τον οδηγήσουμε εκεί που του αξίζει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «O’ jogo» θεωρείται κορυφαία εφημερίδα στην Πορτογαλία και διακρίνεται για την αξιοπιστία της, αλλά ο Φερνάντες θέτει ανοιχτά θέμα παραποίησης των όσων είπε…

To Top