Φεύγει την Τετάρτη ο Χαντ, θα γίνει άλλη μία επαφή

Ο Τζέρεμι Χαντ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην Αθήνα μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Αναχωρεί για το Μέμφις μεθαύριο και είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει γίνει άλλη μια κουβέντα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί σίγουρα άλλο ένα δίμηνο αποθεραπείας για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του στο δεξί γόνατο. Θα είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστική δράση μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε λογικά αν κλείσει στον Άρη (ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα) θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά από την αρχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι θέλουν να κρατήσουν τον Χαντ, όχι μόνο γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης που δεν στοιχίζει πολλά χρήματα, αλλά γιατί δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές παικτών – και δη ξένων – στις θέσεις που αγωνίζεται ο Χαντ.

Στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών εκφράστηκε η κοινή επιθυμία για ανανέωση, μένει βέβαια να διαπιστωθεί μετά από δύο μήνες, αν όντως ο Χαντ είναι έτοιμος να μπει και να προσφέρει.

To Top