Φιλικά υψηλού επιπέδου στην Ιταλία!

Φιλικά παιχνίδια με τη Φιορεντίνα, τις Σιένα, Παλέρμο και Κόμο, όπως είχε γράψει το PRESSARIS, καθώς και με την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, θα δώσει ο Άρης κατά την προετοιμασία του επί ιταλικού εδάφους. Το πρόγραμμα των «κίτρινων» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα αναχωρήσει στις 23 Ιουλίου με προορισμό το Πράτο της Ιταλίας και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 6 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε ότι οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει εκεί, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό «ΟΤΕ TV».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Άρη στην Ιταλία, αναφέρει:

«Οριστικοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ που θα πραγματοποιηθεί στο Prato του Sudtirol στην Ιταλία. Η ομάδα θα διαμείνει στο Garden Park Hotel. H ομάδα θα αναχωρήσει για την Ιταλία στις 23 Ιουλίου (μέσω Μονάχου) και θα επιστρέψει στην βάση της στις 6 Αυγούστου. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Ιταλία οριστικοποιήθηκαν τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ομάδες.

Στις 27 Ιουλίου κόντρα στην Siena. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο San Vito Di Cadore.
Στις 29 Ιουλίου ο ΑΡΗΣ θα μετέχει σε τουρνουά κόντρα στην Palermo και την Como σε αγώνες των 45 λεπτών. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Malles.
Στις 2 Αυγούστου με αντίπαλο την Gaziadepsport. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Haiming.
Στις 5 Αυγούστου κόντρα στην Fiorentina. To παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Moena».

To Top