Ανάσα 625.000 ευρώ για Καστίγιο! Επικυρώθηκαν διακανονισμός και «κούρεμα»

Χάπι εντ είχε η υπόθεση του διακανονισμού με τον Νέρι Καστίγιο. Η διοίκηση του Άρη μετά από μια σειρά αποτελεσματικών ενεργειών υπέγραψε τη συμφωνία για τον διακανονισμό, πετυχαίνοντας ένα «κούρεμα» του χρέους της τάξης των 625.000 ευρώ! Σίγουρα μια θετική εξέλιξη που πιστώνεται στους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης διοίκησης σε συνδυασμό με την καλή διάθεση που έδειξε ο ποδοσφαιριστής.

Όπως είναι γνωστό, στον Νέρι Καστίγιο επιδικάστηκε το ποσό των 1.375.000 ευρώ μετά την προσφυγή που κατέθεσε. Μετά από μια σειρά επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, επιτεύχθηκε σήμερα η επικύρωση της συμφωνίας.

Ο 28χρονος Μεξικάνος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει την εξόντωση του Άρη, επιζητώντας μόνο τα δεδουλευμένα του και αυτά σε 18 δόσεις! Δηλαδή ένα ποσό συνολικά που φτάνει τα 750.000 ευρώ.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση έδωσε σήμερα ένα ποσό για προκαταβολή, θα καταβάλλει άλλες δυο δόσεις μέσα στο καλοκαίρι και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί σε μηνιαίες δόσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013!

Οι κίτρινοι πέτυχαν μια μείωση του χρέους της τάξης των 625.000 ευρώ και αυτό σίγουρα αποτελεί μια ανάσα σε τέτοιες δύσκολες περιόδους.

Από κει και πέρα, αναζητείται ανάλογη φόρμουλα και με τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, με την περίπτωση του τελευταίου να είναι η πιο δύσκολη μια και αξιώνει χρήματα και της νέας περιόδου.

To Top