Φιλική επικράτηση για την Κ-17 (photogallery)

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Κ-17 στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στη Μίκρα κόντρα στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ, η οποία και αποτέλεσε ένα χρήσιμο τεστ πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑOK το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το φιλικό αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Τάσο Θέο να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, να δοκιμάσει νέα σχήματα, αλλά και να διορθώσει τυχόν αδυναμίες.

Σκόρερ για τους “κίτρινους” χρίστηκε ο Σταύρος Ανδρεάδης με πλασέ που επιχείρησε στο 33′ του πρώτου από τα δύο 40λεπτα του αγώνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λεμονής και Αλταλίκης, ενώ τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε ο Πασχαλίδης μετά από τράβηγμα που αισθάνθηκε στον προσαγωγό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Σινάδος, Κιβρακίδης, Ανδρεάδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Φούσκας, Βαλαής, Χατζηνικολάου, Πασχαλίδης, Ζήση, Ιγνατίδης.
Έπαιξαν ακόμη οι Μαντής, Μαρινόπουλος, Τσιπούρας, Βασιλούδης, Βαρότσης, Μήτρου, Μπέκας, Τόπτσης και Μαντζάρης.

ΕΠΣΜ: Αθανασίου, Κασαπίδης, Χρυσοχοϊδης, Ράπτης, Καρολίδης, Πατράλης, Μαζουλουξής, Μήτσιου, Πούφλης, Αμαραντίδης, Δημητριάδης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Κουγιουμτζόγλου, Ζαχαριάδης, Ποζατζίδης, Τοπαλίδης, Συμεωνίδης, Παυλίδης, Παγουράκης, Μίλκας, Ράκας, Πανούσης και Τσιάμης.

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/fliko_k17_epsm{/gallery}

To Top