Φιλική επικράτηση της Κ-17 επί της Μικτής Νέων ΕΠΣΜ (photostory-PRESSARIS)

Φιλική νίκη με 1-2 σκορ πήρε η Κ-17 κόντρα στη Μικτή Νέων της ΕΠΣΜ, στη σημερινή αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας και αποτέλεσε ένα χρήσιμο τεστ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο αγώνας χωρίστηκε σε τρία 30λεπτα, και μολονότι οι “κίτρινοι” δεν μπήκαν ιδιαίτερα δυναμικά στο παιχνίδι, στη συνέχεια κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το σκορ για τον Άρη άνοιξε ο Ιγνατίδης με σουτ, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Αλταλίκης στο 70′. Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με σουτ του Εμινίδη από πλάγια θέση στο 82′, ενώ ο Μάντζιαρης πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Ο Τάσος Θέος, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών των Μπελούλη, Τόπτση, Φούσκα και Παπουτσή, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στο Αγρίνιο, θέλοντας να επιστρέψει έπειτα από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι σήμερα “εγκαινιάστηκε” και το καινούριο λεωφορείο της ομάδας, το οποίο και μετέφερε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο χώρο διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Η 11άδα του Άρη: Μαντής, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Κιβρακίδης, Λεμονής, Βαλαής, Ζήσης, Πασχαλίδης, Ιγνατίδης, Βαρότσης.
Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Μάντζιαρης, Μαρινόπουλος, Τσιπούρας, Μήτρου, Χολογγούνης, Βασιλούδης, Αλταλίκης, Μπέκας.

Για την Μικτή της ΕΠΣΜ, το ρόστερ της οποίας ήταν πολυπληθέστατο, αγωνίστηκαν κατά διαστήματα οι: Σαφλέκος, Μουρατίδης, Μαυρομιχάλης, Παρασκευόπουλος, Λιάρος, Τσουτσούδης, Βοσνιάδης, Πολιανίδης, Καρανικόλας, Σαραγιώτης, Γιάννιλερ, Πόπτσης, Ξένος, Δεδούσης, Μπάλιος, Λουϊζίδης, Βασιλείου, Λεφίδης, Παπαφλωράτος, Εμινίδης, Γιαννιτόπουλος, Βογιατζής, Αλεξόπουλος, Σουλόπουλος, Φεντάνης, Χτιστόπουλος και Χατζηασλανίδης.

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/filikok17-miktiepsm{/gallery}

To Top