Η ανάλυση του Άρη στο Γιούροκαπ

Το επίσημο σάιτ του Γιούροκαπ προχώρησε χθες σε ανάλυση του ομίλου του Άρη και έκανε μια καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν στις τέσσερις ομάδες (Νίμπουρκ, Ρουντούπις, Γκαστέρα οι άλλες τρεις). Εστιάζει την προσοχή στους ρούκις Μαυραειδής, Όλιβερ, Κρούσιτς και Μάλντροου, αλλά και στον ηγετικό ρόλο του Χρήστου Ταπούτου.

Αναλύοντας τον όμιλο το σάιτ του Γιούροκαπ αναφέρει αρχικά την σημασία που θα έχουν για τις ομάδες τους οι βετεράνοι Τζέισον Ντορισό (Γκαστέρα) και Λαμέιν Γουίλσον (Νίμπουρκ). Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τα νέα αστέρια. Εκεί ο Άρης… εκπροσωπείται από τον Νταν Μαυραειδή για τον οποίο τονίζεται πως “είναι ένας πολυσύνθετος γκαρντ, που μπορεί να βοηθήσει και στα ριμπάουντ, είναι καλός σουτέρ από μακρινή απόσταση και έχει πολύ καλή εικόνα του γηπέδου. Παρόλο που θα είναι η πρώτη του χρονιά, υπάρχουν προσδοκίες για καλά πράγματα”.

Στις συμφωνίες παικτών, το τρίτο μέρος της ανάλυσης, γίνεται αναφορά για τις μεταγραφές του Άρη. “Ο Άρης ανανέωσε το ρόστερ του με οχτώ παίκτες. Ο Μαυραειδής, η… μηχανή που σκοράρει Άντριαν Όλιβερ, αλλά και οι σέντερ Ματέι Κρούσιτς και Σαμ Μάλντροου είναι οι πιο ενδιαφέρουσες συμφωνίες για τον Άρη που πήρε καινούριους παίκτες σε κάθε θέση”.

Στα.. αρνητικά αναφέρουν για τον Άρη πως “θα στηριχθεί σε ένα γκρουπ νεαρών παικτών, που πρώτη φορά θα παίξουν στη διοργάνωση και έχουν έναν νέα ηγέτη στο πρόσωπο του Χρήστου Ταπούτου. Η ομάδα θα παλέψει για να μπει στο Last16. Ο Άρης έφτασε στον τελικό του Γιούροκαπ το 2006, έχει προκριθεί δύο φορές στους 16 και έχει την εμπειρία που απαιτείται για να επιβιώσει σε αυτόν τον όμιλο”.

To Top