Φιλική ισοπαλία για την Κ-17

Ισοπαλία 3-3 απέσπασε η Κ-17 στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε σήμερα με τη δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τους Παπουτσή, Βαρότση και Μπελούλη να χρίζονται σκόρερ. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σουρωτή, ωστόσο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έγινε στο γήπεδο του Αριστοτέλη Καλαμαριάς, το οποίο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα.

Το συγκρότημα του Τάσου Θέου, που έδωσε ένα ακόμα χρήσιμο τεστ, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος για την εορταστική περίοδο, βρέθηκε μεν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με σουτ του Νίκου Παπουτσή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα (3-1). Το 3-2 σημείωσε με δυνατό σουτ ο Γιώργος Βαρότσης, ενώ το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Χρήστος Μπελούλης.

Σινάδος, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Μήτρου, Φούσκας, Λεμονής, Ζήσης, Βασιλούδης, Πασχαλίδης και Μπέκας ήταν οι 11 που ξεκίνησαν στο παιχνίδι, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Ματζάρης, Κιβρακίδης, Μπελούλης, Μαρινόπουλος, Τσιπούρας, Βαρότσης, Αλταλίκης και Παπουτσής. Στο φιλικό αυτό δεν αγωνίστηκαν οι Ιγνατίδης, Χατζηνικολάου και Βαλαής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Οι “κίτρινοι”, μετά το τετραήμερο ρεπό που τους δόθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα ξεκινήσει σταδιακά η προετοιμασία για το εξ αναβολής ματς της 4ης Ιανουαρίου με την Κέρκυρα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα. Η συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Μεσημέρι, το οποίο θα κρίνει και το ποια ομάδα θα αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top