Φιλικό Καβάλας-Δόξας Δράμας την Πέμπτη για τον αδικοχαμένο Άλκη

Σπουδαίο φιλικό δύο ιστορικών ομάδων, όπως αυτές της Καβάλας με τη Δόξα Δράμας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο “Ανθή Καραγιάννη” στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Η πρωτοβουλία είναι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η Καβάλα φιλοξενεί την Πέμπτη 20/2 στις 15.00 στο “Ανθή Καραγιάννη” τη “γειτόνισσα” Δόξα Δράμας, με ελεύθερη είσοδο, σε φιλικό-φόρο τιμής και μηνυμάτων για τον αδικοχαμένο και αείμνηστο Άλκη Καμπανό.

Ο 19χρονος δολοφονημένος Βεροιώτης πρέπει να “ενώσει” ομάδες και φιλάθλους κατά του τυφλού οπαδισμού και της οποιασδήποτε μορφής βίας, καλλιεργώντας την έννοια του σεβασμού και των πραγματικών αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, έστειλε το παρακάτω μήνυμα μέσω social media, ευχαριστώντας για την ανταπόκριση τον ομόλογό του στη Δράμα, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, αλλά και τις δυο ομάδες, τους “Αργοναύτες” και τους “Μαυραετούς”:

“Ο αθλητισμός ενώνει.
Ο αθλητισμός είναι γιορτή.
Η Καβάλα και η Δράμα ενώνουν τις φωνές τους και όλοι μαζί θα πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στη βία και τον τυφλό οπαδισμό.

Καλό ταξίδι Άλκη, καλό ταξίδι παιδί όλων μας.
Ελπίζουμε από εκεί ψηλά να καμαρώσεις τον αγώνα και να είσαι περήφανος για τα πνευματικά σου παιδιά, τα τεράστια κύματα μαζικής εναντίωσης στην άθλια βία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΥΓ: Ευχαριστώ θερμά τον καλό φίλο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και τους παράγοντες των δύο ομάδων, του ΑΟΚ μας και της Δόξας για την άμεση και ολόθερμη απόκριση στο κάλεσμά μου.

Την Πέμπτη όλοι στο ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.
Για τον Άλκη”.

To Top