Φιλικό με Ντόρτμουντ για τα 100 χρόνια στο… τραπέζι, με “πρεσβευτή” Χαριστέα!

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που συζητήσαν οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Άγγελο Χαριστέα, ήταν και η κλιμάκωση των προσπαθειών για να κλειστεί ένα φιλικό αντάξιο των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Όταν και όποτε ο Άρης είναι διοικητικά και αγωνιστικά να ανταποκριθεί ανάλογα…

Στο πλαίσιο της συζητήσης αυτής, έπεσε στο τραπέζι η διάθεση να κλειστεί ένα μεγάλο φιλικό με την Ντόρτμουντ, πρωτοβουλία που θα έχει “σύμμαχο” τον Χαριστέα.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ένα ευρύ κύκλο γνωριμιών και επαφών με το γερμανικό ποδόσφαιρο, από την παρουσία του στη μπουντεσλίγκα, γεγονός που μπορούσε να παίξει τον ρόλο του “πρεσβευτή”.

Όχι ότι είναι τόσο απλό το θέμα, αλλά μπορεί να προκύψει μια βάση σε αυτήν την κατεύθυνση, με απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκαθαρίσει η διοικητική κατάσταση στον Άρη και να προκύψει μια ισχυρή προς τα έξω παρουσία, ικανή να ξεκινήσει, αλλά και να ολοκληρώσει τις όποιες επαφές με κλαμπ του βεληνεκούς της Ντόρτμουντ.

Είναι γνωστές επίσης οι σχέσεις φιλίας και οι ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στους κιτρινόμαυρους οπαδούς των δυο ομάδων!

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν σε πρωτογενές στάδιο σκέψεις για κρούση σε μεγάλη ιταλική ομάδα, εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση της Ντόρτμουντ.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

* Στη φωτογραφία το πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τα 100 χρόνια του Άρη!

To Top