Μητσόπουλος: “Αν είναι για Γ΄ εθνική γιατί δεν ενώνονται κι άλλοι Αρειανοί για να σώσουν την ομάδα;”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Μανώλης Μητσόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην πρόσφατη συνάντηση των παλαιμάχων με τον Γιώργο Γαλανό, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τους κίτρινους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ‘Focus 103,6″:

«Πρέπει να βρεθεί μια λύση στον Άρη. Αν πάρουμε την εκδοχή της ‘Γ εθνικής μπορεί να μην υπάρχει μόνο η λύση του Γαλανού. Μπορεί να υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Και στη ‘Β και στη ‘Γ υπάρχουν δυσκολίες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 4-5 άτομα από την οικογένεια του Άρη δεν ενώνονται να σώσουν την ομάδα.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει να υπάρχουν χωρισμένα στρατόπεδα. Όσοι αγαπούν τον Άρη πρέπει να ενωθούν και να βοηθήσουν, όχι να είναι στρατόπεδα. Θέλω την καλύτερη λύση για τον Άρη»

«Ο ΠΑΟΚ είχε χειρότερα προβλήματα από μας, πιο πολλά χρέη, αλλά βρέθηκε ο Σαββίδης. Μπορεί και ο Άρης να βρει έναν τέτοιο. Δεν με νοιάζει αν θα είναι αρειανός. Όταν άκουσα ότι ένας Ρώσος ενδιαφέρεται για τον Άρη χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να προχωρήσει το θέμα. Δεν παύω να ελπίζω. Η λύση είναι να έρθει ένας Σαββίδης για τον Άρη και πιστεύω ότι υπάρχει ένας τέτοιος για την ομάδα»

« Ο χρόνος τελειώνει. Είτε για ‘Β είτε για ‘Γ πρέπει να έχεις ομάδα. Να παρουσιάσεις κάτι. Ο χρόνος περνάει και στο τέλος δεν θα έχουμε έτοιμη ομάδα ούτε για ‘Γ εθνική. Η ομάδα μας πέφτει και εμείς μαλώνουμε μεταξύ μας ενώ θα έπρεπε να γίνουμε μια γροθιά.»

« Είναι κρίμα να γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της ομάδας μας και να περνάμε όλα αυτά, είναι τραγικό. Ας φωτίσει ο θεός αυτούς που κρατούν τα κλειδιά του Άρη να πάρουν τη σωστή απόφαση για την ομάδα.»

To Top