Φιλικό με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας του Στόιτσκοφ!

Η προ των πυλών αναβολή της 23ης αγωνιστικής από τη Σούπερ λίγκα οδήγησε τους ανθρώπους του Άρη να κινηθούν για να κλείσουν φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να μη χάσει η ομάδα τον ρυθμό της όσο είναι αυτό εφικτό. Ήδη υπάρχει μια πρώτη προφορική συμφωνία με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λίτεξ Λόβετς του Χρίστο Στόιτσκοφ!

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για μίνι προετοιμασία και μετά από επικοινωνία των ανθρώπων του Άρη κλείστηκε φιλικό για το ερχόμενο Σάββατο (3μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στον πάγκο της Λίτεξ κάθεται μια μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο 46χρονος σήμερα Χρίστο Στόιτσκοφ, με πολύχρονη παρουσία στα σαλόνια της γηραιάς ηπείρου, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στόιτσκοφ έδωσε το παρών στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα, παρακολουθώντας από σουίτα το μεγάλο παιχνίδι, σχολιάζοντας με τα καλύτερα λόγια την εικόνα των δυο μεγάλων αντιπάλων.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top