«Βούκινο» έγινε ο υβριστής Μπόλονι στη Ρουμανία! (video)

Σύσσωμος ο ρουμάνικος ηλεκτρονικός Τύπος πήρε χαμπάρι τα «κατορθώματα» του Λάσλο Μπόλονι και τη χυδαία εξύβριση του 4ου διαιτητή Δημήτρη Στυλιάρα στο ντέρμπι της Τούμπας! Ανάρτησαν, μάλιστα, και το βίντεο με τα «γαλλικά» που ξεστόμισε ο… κοσμογυρισμένος προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλά πιθανολογούν λανθασμένα ότι «τώρα κινδυνεύει με τιμωρία»!

Ο Μπόλονι έδειξε το επίπεδό του από το ξεκίνημα του ντέρμπι, βρίζοντας τον Στυλιάρα επειδή εκείνος του ζήτησε να επιστρέψει στη θέση του και ότι δεν μπορεί να περιφέρεται… όπου γουστάρει. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο 14′ και αποκαλύφθηκε από το συνδρομητικό κανάλι στην πρώτη διακοπή, στο 17′, μετά το επικίνδυνο τάκλιν του Πάμπλο Γκαρσία στον Κώστα Καζναφέρη.

Οι κάθε άλλο παρά κόσμιες διαμαρτυρίες του 59χρονου τεχνικού προς τον 4ο διαιτητή κατέληξαν μάλιστα με το χυδαίο «fuck off», που φυσικά δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε και ό,τι αυτός εκπροσωπεί.

Το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο στη Ρουμανία, όπου πολλά ΜΜΕ αναπαράγουν με κάθε λεπτομέρεια την είδηση ότι «ο Μπόλονι έβρισε Έλληνα διαιτητή»! Οι ενημερωτικές ιστοσελίδες «Ziare», «Realitatea», «Onlinesport.ro» και «Sport365.ro», είναι μερικές μόνο από αυτές που φιλοξένησαν την είδηση της υβριστικής επίθεσης του συμπατριώτη τους, αναρτώντας μάλιστα και το συνοδευτικό βίντεο – ντοκουμέντο.

Το πιο… διασκεδαστικό, όμως, είναι ότι οι Ρουμάνοι πιθανολογούν στο ρεπορτάζ τους πως… «μετά το ξέσπασμά του, ο Μπόλονι κινδυνεύει με τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος»!

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι εδώ είναι (πιο) Βαλκάνια και ο καθένας μπορεί να βρίζει ατιμώρητος, ειδικά αν ανήκει στους ευνοημένους του συστήματος…

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο, με το «fuck off» του Λάσλο Μπόλονι προς τον 4ο διαιτητή:
{youtube}WIXyNpY3XCU|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top