«Ψύχραιμες αποφάσεις χωρίς… ανακατωσούρες»

Στα θέματα της γενικής συνέλευσης και τη σημασία τους αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης είπε αναλυτικά: 

Για τη σημασία της γενικής συνέλευσης: «Ο σκοπός μας ήταν όλες οι διαδικασίες που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας να περνούν μέσα από τα δικά μας χέρια. Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω τη θέληση του κόσμου να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι μπορούμε να καθορίσουμε τις τύχες της ομάδας μας».

Για τα θέματα της γ.σ.: «Καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει γύρω μας, να μην ξεχνάει ο κόσμος ότι έχουμε τη διαδικασία της αδειοδότησης και πολλές μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Σίγουρα θα γίνει ένας οικονομικός έλεγχος στα πεπραγμένα της ΠΑΕ για να ενημερωθεί ο κόσμος. Σίγουρα θα έχουμε ενημέρωση σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για επένδυση στην ΠΑΕ από το εξωτερικό. Θα ενημερωθούμε τι έγινε προς αυτή την κατεύθυνση και εφόσον είναι μία σοβαρή πρόταση θα εξετάσουμε τις παραμέτρους.

Έχουμε κάποια δευτερεύοντα αλλά όχι λιγότερης σημασίας θέματα, όπως είναι η βοήθεια στην ΚΑΕ αλλά και να καταλάβουμε τι μπορεί να γίνει στην ΚΑΕ. Έχουμε το θέμα της μετονομασίας της  Λέσχης Φίλων Άρη, γιατί με το καινούριο αθλητικό νομοσχέδιο δεν υπάρχουν σύνδεσμοι οπαδών αλλά λέσχες. Είναι μία πολύ γεμάτη ημέρα η αυριανή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όλα να γίνουν με πολύ ήρεμο τρόπο χωρίς να υπάρχουν οι ανακατωσούρες του παρελθόντος και να διασφαλίσουμε μία πολύ ήρεμη κατάσταση από την οποία πράγματα θα βγει κάτι και ο κόσμος της ομάδας από αυτή τη γ.σ. να βγει πιο ενωμένος παρά διαιρεμένος όπως έγινε τις προηγούμενες φορές».

Για το αν θα παρθεί απόφαση για το επενδυτικό ενδιαφέρον στην ΠΑΕ: «Δεν θα μπορούσε να παρθεί μία απόφαση. Θα παρουσιαστεί το μέγεθος του ενδιαφέροντος και της λογικής αυτής της πρότασης και αύριο περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί, γιατί όπως κι εσείς έτσι κι εμείς δεν ήμασταν παρόντες στις διαπραγματεύσεις και περιμένουμε να δούμε με αγωνία σε πόσο προχωρημένο στάδιο είναι».

Για την κινητοποίηση του κόσμου τον τελευταίο μήνα: «Και πέντε εγγραφές να είχαμε τον τελευταίο μήνα θα ήταν πού σημαντικό για εμάς, γιατί βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να μένουν με 400 ευρώ στην τσέπη, συνανθρώπους μας που δούλευαν 40 χρόνια να μένουν με300 ευρώ στην τσέπη. Ο κόσμος θα ψάξει να βρει από τα λεφτά που του λείπουν για να γραφτεί. Είχαμε περισσότερες εγγραφές και ανανεώσεις από τις πέντε που είπα οπότε είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τα προγράμματα υπέρ των ανέργων: «Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και συνοδοιπόροι σε μια κοινωνία, η οποία το τελευταίο διάστημα περνάει τη χειρότερη κατάσταση από τα τελευταία 20-30 χρόνια. Εφόσον είχαμε την ευκαιρία τον τρόπο και τη διάθεση να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που δίπλα μας δεν ξέρουν πώς να φέρουν εις πέρας τα έξοδα της οικογένειες τους είναι πολύ σημαντικό. Όσο περισσότερη ανταπόκριση υπάρχει τόσα περισσότερα σπίτια θα έχουν χαμόγελα μέσα. Ελπίζω έστω και σε ένα σπίτι να δώσουμε χαμόγελο θα είμαστε χαρούμενοι».

Τέλος, για το τι σημαίνει για τη Λέσχη η αυριανή διαδικασία είπε: «Φτάσαμε στην κορύφωση. Αυτό το όραμα που είχαμε πριν από αρκετά χρόνια έχει φτάσει στο απόγειό του, στο σημείο για το οποίο δημιουργήθηκε η Λέσχη να φτάσει. Να περνάμε από κόσκινο και από την κρίση του σώματος της Λέσχης οτιδήποτε θα μπορεί να έχει σχέση με την ομάδα μας».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top