ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιλικό Νο5 για τον Άρη κόντρα στον Κολοσσό, ευκαιρία για συμπεράσματα

Το πέμπτο του φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα (18/09, 19:00) ο Άρης, υποδεχόμενος τον Κολοσσό, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Nick Galis Hall».

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, όμως δεν μπορεί, λόγω των προβλημάτων να βγάλει τα συμπεράσματα, που θα ήθελε.

Απόντες από τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου θα είναι οι Δημήτρης Κατσίβελης (βρίσκεται σε φάση επιστροφής από τον τραυματισμό στο πόδι, στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Γιώργος Φίλλιος (οστικό οίδημα), Ρόνι Χάρελ (διάσειση), Λευτέρης Μποχωρίδης (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα παραμείνει εκτός δράσης για λίγες ημέρες) και φυσικά ο Μάνι Μπέιτς, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ και αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Αντίθετα, αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους κόντρα στους Ροδίτες ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα, που ενσωματώθηκαν (μαζί με τον Μποχωρίδη) τελευταίοι στην προετοιμασία της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να κλείσουν δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις, πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στην Γκραν Κανάρια (04/10), για την πρεμιέρα του EuroCup.

To Top