ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό… πρόκληση με την PSV Αϊντχόβεν για τον Άρη, πριν το “αντίο” στην Ολλανδία! (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Τελευταία μέρα παραμονής του Άρη στην Ολλανδία και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη καλείται απέναντι στην PSV Αϊντχόβεν (19:00 ώρα Ολλανδίας, 20:00 ώρα Ελλάδας), να δείξει αισιόδοξα για τη συνέχεια δείγματα, διότι προηγήθηκε σκληρή δουλειά διάρκειας 11 ημερών.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” -στο τρίτο και τελευταίο τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους- θέλουν να… διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις από τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν, όπου παρά την βελτίωση που έδειξαν στο δεύτερο -κόντρα στην Γάνδη- δεν σκόραραν ενώ δέχθηκαν τρία ακόμα τέρματα, φτάνοντας αισίως τα οκτώ συνολικά.

Απέναντί τους η δευτεραθλήτρια (πίσω από τον Άγιαξ) Ολλανδίας, PSV Aϊντχόβεν, η οποία προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βασιλεία από την Ελβετία.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη έχουν μία πρόκληση μπροστά τους σήμερα, καθώς είναι δεδομένη η ποιότητά της και η ευρωπαϊκή της εμπειρία της PSV, από τις συνεχόμενες παρουσίες σε υψηλό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Χουλιάν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον που είναι τραυματίες και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί (έστω και για λίγο) για πρώτη φορά με τα “κιτρινόμαυρα” ο νεοαποκτηθέντας, Λούκας Σάσα, που από την Τετάρτη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή στο Άρνεμ.

Το φιλικό του Άρη με τους Ολλανδούς θα φιλοξενηθεί στο στο Tavenu Sparta – Oosterhout Sport Complex.

To Top